Wie is Merloo?

Merloo is een wijnhandel in Hulshout die zich toespitst op het Europese wijnlandschap. Samen met een mooie selectie van wijnen uit Zuid-Europa verrast zaakvoerder Toby Van der Auwera u met pareltjes uit Centraal- en Oost-Europa.

Proefde u weleens een zweigelt uit Oostenrijk, een agiorgitiko uit Griekenland of een Sloveense sauvignon blanc? Deze en nog meer smaakvolle wijnen staan op een wijnliefhebber als u te wachten.

Waarom Merloo?

Dit kunt u bij Merloo verwachten:

  • U heeft een mooie keuze uit Europese wijnen, en dat tegen een uitstekende prijs-kwaliteit.
  • Dankzij het persoonlijk wijnadvies van zaakvoerder-sommelier Toby bent u zeker dat u de juiste wijnkeuze maakt.
  • Wij leveren ook aan huis. Leveringen zijn gratis binnen een straal van 15 km rond Hulshout.
  • Merloo organiseert wijndegustaties voor groepen, verenigingen en bedrijven. Met een ‘Merloo’s Tasting’ leert u op een gezellige manier meer over wijn.
  • Plant u een feest of evenement? Bij Merloo kunt u gratis wijn- en champagneglazen ontlenen en niet geopende flessen terugbrengen.
  • Bent u op zoek naar een smaakvol geschenk? Uiteraard helpt Merloo u ook daarmee voort. Ook voor bedrijven als relatie- of eindejaarsgeschenk.
  • Bij Merloo bent u zowel als particulier, vereniging of bedrijf van harte welkom. Zelfs als u maar één fles wenst te kopen.

De man achter Merloo.

“De man achter Merloo, dat ben ik, Toby Van der Auwera. Ik ben al van jongs af gepassioneerd bezig met wijn. In 2003 behaalde ik het diploma ‘Maître-sommelier in Franse wijnen’, ik werkte als sommelier in een gerenommeerd sterrenrestaurant en was meer dan tien jaar wijnconsulent bij een Kempense wijnhandel. Met mijn kennis, ervaring en passie ben ik de geknipte persoon om u bij te staan in de keuze en aankoop van uw wijnen.

Voor het assortiment van Merloo ga ik voortdurend op zoek naar kwaliteitsvolle Europese wijnen. Daarbij hou ik niet zozeer rekening met de populariteit van een druif, de grootsheid van een wijngebied of de bekendheid van een wijndomein. Wat telt, is de smaak in uw glas.

En als de wijn even rust… dan trek ik eropuit voor een stevige natuurwandeling samen met mijn vrouw Wendy en onze hond Merlo, een langharige Weimaraner. Net als van een goed glas wijn kan ik ook daar met volle teugen van genieten.”

Contacteer Merloo!

Wilt u wijn bestellen, boekt u graag een wijndegustatie of heeft u een andere wijnvraag?
Bel Toby op het nummer 0472 43 45 90 of mail naar toby@merloo.be.

P.S. Wist u dat u ook makkelijk wijn kunt bestellen via het winkelmandje op deze website?